Brusinky v karobu - 250 g
Detailní popis produktu
Brusinky v karobu
Neodolatelná kombinace sladkokyselých brusinek se slaďoučkým karobem dala vzniknout ultimátní dobrotě. A co je vlastně karob? Je podobný čokoládě, ale můžou ho i ti, kteří nemohou kakao. Svatojánský chléb, jak se mu také říká, obsahuje méně tuku a kalorií než čokoláda, zato obsahuje více vápníku a vlákniny.
Využití:
- zdravější mlsání
- chutná alternativa čokolády
Slyšeli jste o karobu?
- prášek získávaný z plodů dřeviny
- roste ve Středomořských oblastech
- je znám také pod jménem Svatojánský chléb
- ve starém Egyptě a Řecku byl denní součástí jídelníčků
- vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin, vitamínů a minerálních látek
- na rozdíl od kakaa neobsahuje kofein a dá se označit za zdravější variantu
Energetická hodnota | 1994 kJ / 476 kcal |
---|---|
Tuky | 22,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 13,9 g |
Sacharidy | 67 g |
- z toho cukry | 61,3 g |
Vláknina | 4,2 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy, semínka a sušené ovoce v polevách |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Složení: | Klikva velkoplodá (25 %), karobová poleva (75 %) - (cukr, palmový tuk, SYROVÁTKA Z MLÉKA, pudr ze svatojánského chleba (6,6%), rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, selak) |
Země původu: | Velká Británie |
Způsob skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením. |
Mléko (laktóza) a výrobky z něj: | ANO |
Může obsahovat stopy těchto alergenů: | Může obsahovat stopy lepku, pšenice, žita, ječmene, ovsa, špaldy, oxidu siřičitého, arašídů a jiných suchých skořápkových plodů. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Představujeme Vám sortiment ořechů, semínek, sušeného ovoce a dalších dobrot. Přejeme dobrou chuť. Váš JAKOB, s.r.o., Podhorská 1236/48 Jablonec nad Nisou.
S oříšky a jinými dobrotami obchodujeme od roku 1995, kdy jsme z Bolívie dovezli para ořechy. Po několika dovozech para ořechů z Bolívie jsme objednali kontejner pistácií. Bohužel jsme netušili, že nejsou pražené a tak jsme se museli naučit ořechy pražit sami. Následovaly peripetie s vyvíjením vhodného způsobu pražení, vymýšleli jsme jak ořechy nejlépe solit, jak dlouho a na kolik stupňů pražit, jakým způsobem nechat ořechy chladit a tak dále.
Časem jsme v naší pražírně pražili i další ořechy. Některé fritovali, některé pražili pouze horkým vzduchem. Pro pekárny a potravinové výroby vyrábíme a dodáváme různě hrubé drtě, plátky, kostky, moučky hlavně z ořechů, ale také některého sušeného ovoce (ovocné pasty nebo kostky). Pokud máte vlastní výrobu, kontaktujte našeho velkoobchodního specialistu: Jan Kadlčík, tel. 603 727 335, kadlcik@jakob.cz .
V současnosti je u nás na www.orechy-seminka.cz možné koupit kromě našeho zboží také produkty jiných výrobců, základní sortiment zdravé výživy, mouky, vločky, müsli, kaše, čaje a kávu, sirupy a další dobroty pro tu nejlepší snídani na světě.